Alla män bör män bära en herrklocka

3 skäl till varför män bör bära en herrklocka

I dag finns det klockor överallt i vår omgivning. På datorer, telefoner, spisar, kylskåp, TV-apparater, ja på väldigt många ställen helt enkelt. Vissa säger därför att armbandsuret har tjänat sitt syfte och är nu på väg att försvinna (med undantag för de ”smarta klockorna”).

Så är det naturligtvis inte. I den här artikeln kommer vi att ge dig 3 starka skäl till varför alla män bör bära en klocka på armen.

 

1. Klockor är praktiska

En av de stora fördelarna med en klocka - särskilt över en smartphone (eller smartwatch) - är hur länge den fungerar utan tillsyn.

Många klockor är gjorda för att antingen vara själv-uppdrivna genom rörelse eller använder energi från ett batteri. Tänk, år av underhållsfri tidsangivelse, jämfört med en smart-telefons/klockas 8 timmar!

Ett armbandsur är också det mest bekväma och stilfulla sättet att kontrollera tiden på.

En snabb blick mot din handled är ett mycket smakfullt sätt att hålla koll på tiden än att gräva efter din smartphone i din väska eller fickan.

Andra tillfällen där det är kutym att hålla telefonen dold är på sjukhus, stranden, omklädningsrum, under en begravning eller ett bröllop.
En klocka är ett mycket subtilt sätt att visa tiden på.

Klocka herr | Snygga herrklockor från SÖNER

 

2. Klockor Signalerar Stil

"Min SÖNER-klocka har gett mer uppmärksamhet än något annat i min garderob."

Utbudet av accepterade smycken för män är begränsad. De flesta män bär endast två saker på sina händer - en fin klocka och eventuellt en ring.

Förutom att hjälpa oss hålla tiden avslöjar armbandsuret en del om bärarens stil och personlighet. Klockan är en symbol för självuttryck – beroende på klockans stil reflekterar den saker som exempelvis mode, lyx, äventyr och sport.

För dig som till exempel söker en stilren, maskulin och rektangulär klocka skulle en Sönder by Sweden kunna vara ett uppskattat och tidlöst tillbehör.

Att bära en klocka är således ett bra sätt att skapa lite extra intresse runt dig själv, speciellt om du är en man.

Klocka herr - fyrkantig herrklocka

 

3. Klockor Fascinerar Oss Män

Sedan ”tidernas begynnelse” har människan varit besatt av saker som mäter tid. Forntida egyptiska obelisker, tillverkade cirka 3 500 f.Kr., är bland de tidigaste soluren.

Din klocka är en påminnelse om att vår tid på jorden är begränsad. Därför gör din klocka dig medveten om hur du använder din tid, glöm inte det.

Klocka herr - snygga herrklockor från SÖNER - present till pojkvän eller pappa
                                 

TIME, WASTE IT WISELY...

Hitta ett armbandsur som speglar dig och sticker ut

Fyrkantig klocka - Fyrkantiga herrklockor från SÖNER

 Klockor herr - Herrklockor i fyrkantig design från SÖNER

 

 

Shop now

You can use this element to add a quote, content...