SÖNER - Fyrkantiga herrklockor som sticker ut

Herrklockans historia


Klocka herr - snygga klockor för män - Den perfekta presenten till din pojkvänSÖNER inspireras av att utmana gängse normer och trender. På samma sätt som när Louis Cartier utmanade de runda fickuren i början av 1900 genom att utveckla världens första armbandsur för män så utmanar vi på SÖNER dagens runda klockmode genom att endast erbjuda rektangulära herrklockor. SÖNER kommer aldrig att tillverka en rund herrklocka.

Eleganta herrklockor för män med stil - Presenttips, present till pojkvänInspirationen till Louis Cartiers revolutionerande herrklocka hämtade han från sin brasilianske vän och till lika världsberömde flygpionjären Alberto Santos-Dumont (den 23 oktober, 1906 var han den första att flyga en maskin som var tyngre än luft). Alberto klagade till sin vän Louis om det besvärliga och opraktiska användandet av dåtidens fickur under sina flygningar. Alberto menade att det var svårt att hålla ögonen på spakar och pedaler och samtidigt plocka med ett fickur. Som svar på Albertos dilemma designade Louis ett platt, fyrkantigt och mer praktiskt ur som fästes på handleden med en läderrem, det första armbandsuret för män var därmed uppfunnet. Louise klocka togs mycket väl emot, inte bara av Alberto utan som världens första armbandsur för män blev det också populärt runt om i världen.

En klocka från SÖNER är ett bra exempel på en herrklocka som just skiljer sig från mängden. Det bästa med våra herrklockor är inte bara att de är otroligt snygga och av hög kvalité; de är också prissatta så alla män har råd med en.


Herrklockor i stilren design från SÖNER
VÅRA KLOCKOR