Fjärilsspänne, det enda rätta för SÖNER

Fjärilsspännet, här för att stanna

Det var efter ett lång och intressant samtal med en engagerad kund vi på SÖNER bestämde vi oss för att byta från traditionellt spänne till det snyggare och mer praktiska fjärilsspännet. För oss är det en naturlig del av företagandet att hela tiden ifrågasätta varför vi finns till, vår affärsidé och våra produkter. Vår övertygelse är att, för att överleva långsiktigt måste vi bjuda in kunder till dialog och verkligen lyssnar på vad de har att säga. Vi måste våga låta deras synpunkter, kritik och idéer påverka utvecklingen av SÖNER som företag och varumärke.

Fyrkantig herrklocka med läderarmband och fjärislspänne

Läs mer om hur du använder ett fjärilsspänne HÄR

 

3 anledningar till varför vi väljer fjärilsspänne till våra armband

1: Klockarmband med fjärilsspänne är enkla att använda, fjärilsspännet gör att klockan sätts på och tas av bokstavligt talat genom en knapptryckning. Traditionella spännen är svårare och mer tidskrävande att använda, med fjärilsspännets lås klickar man snabbt och enkelt fast klockan på armen.

2: Klockarmband med fjärilsspänne är säkra. Det vikbara spännet har en säkerhetsspärr för att hålla det stängt. Fjärilsspännet är därför mycket säkrare för din klocka än konventionella klockspännen. På grund av deras metallkonstruktion minskar risken för att du ska tappa klockan vid montering på armen. Den armbandslika designen gör att även om du skulle tappa greppet om klockan så hänger den kvar säkert på handleden. Fotot nedan visar resultatet från när en av våra herrklockor med ett traditionellt spänne möter ett stengolv.

Söner herrklocka spricka i glas tappad i stengolv

3: Klockarmband med fjärilsspänne ger ett mycket mindre slitage på armbandets läder än traditionella spännen. Varje gång du tar av dig eller spänner på dig en klocka med läderarmband och ett traditionellt spänne drar, trycker och rycker du lite i läderbandet, detta sliter en hel del på lädret. Med ett klockarmband med fjärilsspännen behöver du aldrig dra i klockarmbandet utan öppnar och stänger det enkelt med hjälp av knapparna vilket ökar livslängden på ett läderarmband dramatiskt.

 Var med och bidra du med!

Utifrån en nära dialog med kunder och ambassadörer och en genuin nyfikenhet utvecklar vi våra produkter och vårt varumärke hela tiden.

Vill DU vara med och bidra? Har du några tankar och idéer som du tror vi skulle kunna dra nytta av så kontakta oss gärna eller engagerade dig i våra sociala kanaler.

Fyrkantig herrklocka med läderband och fjärilsspänne från SÖNER

Klocka herr - Fyrkantig klocka - SÖNER

Fyrkantig herrklocka | klocka herr från svenska SÖNER

Shop now

You can use this element to add a quote, content...