HERRKLOCKA, DEN PERFEKTA PRESENTEN TILL HONOM

Herrklockan - den perfekta presenten

Få saker är så värdefulla som tiden, visa uppskattning för livet genom att ge bort en herrklocka i present. Din pojkväns befordran, en födelsedag eller ett bröllop är händelser där en herrklocka är en perfekt present för honom. Dessa är också några av de stora milstolpar i livet, något som bara måste firas.

Att hitta rätt present till din pojkvän, man, bror eller pappa kan vara svårt, presenten måste passa i både stil och person. Med det sagt kan en herrklocka från SÖNER vara den perfekta födelsedagspresent eller julklappen. En klocka är en väldigt attraktiv och personlig present.  En fin herrklocka behöver inte heller följas av en dyr prislapp.

Varför är en herrklocka den perfekta presenten till pojkvän, pappa, mannen eller vännen? Nedan kan du läsa om 5 anledningar till varför du bör ge bort en herrklocka som present.

 

Present till pojkvän - present till pappa - present till honom

 

Herrklockor signalerar stil

Många män har bara två accessoarer som pryder deras händer - en fin herrklocka och kanske en ring. Utbudet av manliga smycken är helt klart begränsad.

Förutom att hjälpa sin bärare att hålla schemat, så uttrycker klockan mannens känsla för stil.  En herrklocka reflekterar bärarens livsstil och personlighet. En klocka är något av det mest personliga man kan ge bort.

För dem som föredrar lite mer elegans på sin handled kan en polerad guldklocka i form av SÖNER Legacy B eller D vara ett klassiskt och maskulint tillbehör. För den som vill ha något mer nedtonat och stilrent alternativ passar exempelvis Legacy C eller G som en perfekt present till pojkvännen eller mannen.

 

Herrklockor är praktiska och visar gentlemannen i dig

Mobiltelefoner gör inte att du håller tiden, det gör klockor.

En snabb blick på din handled är ett mycket lättare sätt att hålla tiden än att gräva efter telefonen stup i kvarten. För att inte tala om hur oförskämt det är att släppa blicken på den du pratar med för att leta efter din telefon i fickan eller väskan, en snabb glimt på handleden är mer respektfullt.

Det finns andra tillfällen då det är rent opassande att ta fram en telefon - som under middagar, begravning eller bröllop, en klocka är ett mycket mer subtilt och bekvämt sätt att kontrollera tiden på.

Present - julklapp - födelsedagspresent till honom - köp en herrklocka från SÖNER

Herrklockan, en tidlös present

En herrklocka är inte bara den perfekta presenten - en klocka passar väldigt bra att gå i arv (mer om modellnamnet Legacy).  Oavsett vad din livsfilosofi handlar om så kan vi alla vara överens om att människor lever vidare genom minnena av dem vi känt och älskat.

Att äga klockor från en annan generation är ett fint minne, ett sätt att inte glöma. Att bära ett sådant minne gör att du blir påmind och av den glädje och lycka ni fick av varandra, bär en del av ditt arv på armen för att minnas dina nära och kära.

 

Klockan förenklar & minskar stressen

Den bästa klockan använder nödvändigtvis inte den senaste tekniken eller är fullproppad med funktioner. Klockor är små maskiner som utvecklades innan elektriciteten uppfanns. Så när din mobiltelefon kraschar, behöver startas om eller laddas så fortsätter din herrklocka från SÖNER att ticka vidare bekymmersfritt.

När du bär en klocka minskar sannolikheten för att du ska bli distraherad av telefon. Många stressas av vanan att hela tiden ha koll på tiden, appar, meddelanden, notiser och e-post. Stressa ner, bär ett herrur.

 

Klockor förkroppsligar hantverk 

Ett armbandsur är mer än en tidmätare. Det är en symbol för historia och hantverk.

Få män inser att de har ett riktigt hantverk på handleden. Klockor monteras med precision och kvalitet, inte sällan är det flera urmakare som arbetar tillsammans på en klocka.

Klockdesign är i konstnärligt i vår mening. Det finns många generiska och oinspirerande klockor där ute, men de bästa klockorna tar tid att utveckla, resultatet är små vackra hantverk, det tog oss mer än 10 år för att gå från ide till klocka i butik.

Shop now

You can use this element to add a quote, content...