Kvartsurverk stabilt och exakt

KLOCKANS HJÄRTA OCH HJÄRNA

När vi valde urverk till våra herrklockor gjorde vi det utifrån urvalskriterier som: precision, tålighet, underhåll- och reparationstillgänglighet, miljövänlighet, hur väl etablerad och trovärdig leverantören är samt rätt pris. 

Vi valde initialt att använda kvartsurverk till våra första herrklockor. Kvartsurverk är både stabilare och mer exakt än ett traditionellt urverk. Kvartsurverk är konstruerade för att hålla många år och påverkas normalt sett inte eller av magnetism.

ETT KVALITETSURVERK

Efter en lång tids sökande hittade vi urverket som motsvarar vår idé om att en herrklocka alltid bara ska fungera men samtidigt också vara iögonfallande.

I vårt väldesignade klockhus (boett) sitter det Japanska urverket Citizen Miyota 2035, tillsammans bildar boetten och urverket en harmoni av funktion och form, helt enligt SÖNERs filosofi.

Det högteknologiska, japanska företaget Miyotas arbetshäst är ett av världens mest använda och beprövade urverk. Dessutom har urverket en otroligt god noggrannhet, med en felmarginal på endast några sekunder i månaden. Detta i jämförelse med att exempelvis en certifierad schweizisk klocka tillåts tappa flera sekunder per dygn. Urverket i våra herrklockor har också en batteritid på hela tre år, vilket borgar för en bekymmersfri relation mellan dig och din herrklocka.

 

Herrklocka - köp armbandsur herr online hos SÖNER

 

Fyrkantig klocka - Klocka herr | herrklockor från SÖNER

 Klockor herr - Herrklockor i fyrkantig design från SÖNER

Shop now

You can use this element to add a quote, content...