STILEXPERT TIPSAR OM SÖNERS FYRKANTIGA HERRKLOCKOR

SÖNER bland fyrkantiga klocklegender

Jaeger-LeCoultres Reverso, Tag Heuers Monaco och Cartiers Tank, känn på dessa legendariska varumärken och klockmodeller! Att omnämnas i samma andetag som dessa giganter känns båda surrealistiskt och omvälvande. Ändå är det just det som självaste stilproffset och klockkonnässören Andreas Weinås gör i artikeln: Ursnyggt: 8 fyrkantiga klockor – King Magazine

 

Fyrkantig klocka för män - Rektangulära Herrklockor för män från SÖNER

Fyrkantiga klockor herr - Rektangulära Herrklockor -  SÖNER

Fyrkantig klocka Herrur som julklapp till pojkvän från SÖNER

Att det är just Andreas Weinås, en av Sveriges mest kända stil- och klockentusiaster som listar oss tillsammans med sju andra underbara och fyrkantiga klockor gör det hela än mer speciellt och hedrande. Det inspirerar oss att fortsätta vårt hårda arbete med att etablera SÖNER som ett unikt klockmärke i rektangulär design bara för män.

Fyrkantig klocka herr från SÖNER - Rektangulär Guldklocka herr

Andreas är en av Sveriges mest kända stilexperter och klockbloggare. Andreas med sin entreprenöriella förmåga driver många olika initiativ, alla med fokus på stil, mode och klockor. Han är exempelvis redaktör för Sveriges största modesida för män Manolo.se och stilredaktör på King Magazine. 2017 och 2018 blev han nominerad av Café i tävlingen Sveriges 50 bäst klädda män. Utöver det är Andreas i färd med att etablera Gentlemanualen, en podcast om det snygga, goda och roliga.

För dig som är modeintresserad är Andreas Instagramkonto obligatorisk. Med över hundratusen följare sätter han normen för den moderna mannen. Som skribent för Kings klockblogg inspirerar och utbildar Andreas mängder med läsare varje dag.

  

Fyrkantig herr klocka | Fyrkantiga klockor herr - present till pojkvän, pappa eller kille

Fyrkantig Herrur i guld med läderarmband från SÖNER - Rektangulära klockor

Shop now

You can use this element to add a quote, content...