EXPRESSEN TIPSAR OM KLOCKMÄRKET SÖNER

Expressen skriver om SÖNER i bröllopsbilagan

Gissa om vi blev glada och stolta när tidningen Expressen hörde av sig och undrade om SÖNER kunde tänka oss vara med i Expressens bröllopsbilaga! Utgångspunkten var att de gillade våra klockor och gärna skrev om SÖNER som en representant för en manlig bröllopspresent. Med tanke på att ca 15% av våra kunder är kvinnor som köper våra klockor till sina män, pojkvänner och pappor så var det naturligtvis en självklarhet att delta. Vi blir alltid lika stolta och glada när våra unika herrklockor får synas i sammanhang där vi på olika sätt symboliserar eller representera den moderna mannen. Det ger oss både energi och en tro på att det vi gör efterfrågas och att vi sticker ut med våra rektangulära herrklockor.

Som ett steg i detta kommer vår nya kollektion med nya färger på urtavlan, nytt spänne och flera varianter av armband att lanseras under våren 2019.
Läs mer om lanseringen HÄR.

 Tips på bröllopspresent till mannen - klocka från SÖNER

Två frågor som ingår artikeln

Vad är unikt med era klockor?

— Söner är enda klockmärket i världen som endast tillverkar fyrkantiga klockor och endast klockor för män. Vi kommer aldrig tillverka en rund klocka eller en damklocka. Jag tycker helt enkelt att den fyrkantiga formen är snyggare och mer uttrycksfull.

 

Hur kom designen till?

— För tio år sedan var jag i en klockbutik, redo att köpa min första ”riktiga” klocka då det slog mig hur alla klockor såg precis likadana ut. Runda armbandsur med svarta eller vita urtavlor. Och med de mer exklusiva märkena var det priset som blev hindret. Det var då jag bestämde mig för att skapa ett eget klockmärke och en rektangulär klocka som stod ut.

 

LÄS HELA ARTIKELN HÄR

 

Bröllopspresent till honom - klocka från SÖNER

 

Fyrkantig herrklocka | Fyrkantiga klockor från SÖNER

Herrklocka bröllopspresent för honom herrklocka - julklappstips till honom

Shop now

You can use this element to add a quote, content...