Hitta en herrklocka som matchar din stil

Klockan avslöjar vem du är

Fyrkantig klocka från svenska SÖNER - klocka herrNär allt kommer om kring kan en herrklocka verkligen göra eller förgöra en klädstil. Om din klocka är alltför vardaglig eller krockar med din stil kan man lätt känna sig för enkelt klädd. Men om du istället bär en klocka som är för elegant kan det få dig att känna dig malplacerad. Klockan har en viktig uppgift i att skapa helheten i din stil, den är pricken över i. Din herrklocka är en avgörande del i ditt sätt att uttrycka dig, genom din klocka kan du välja hur mycket eller lite du vill uttrycka.

Det flesta håller med om att klockan är en vacker och stilistiskt nödvändig accessoar, men den kan samtidigt vara dyr. De flesta herrklockor passar mest till vardags. Det är bland annat därför vi grundade SÖNER. Vi erbjuder mångsidiga, prisvärda och världsunika herrklockor som fungerar för olika tillfällen. Innan du bestämmer dig för vilken typ av klocka du vill ha, fundera ite kring din stil och person. Är du osäker, får du mer än gärna hör a v dig så vägleder vi dig i ditt beslut!

Vad letar du efter?

Tänk på din typiska klädstil. Bär du kostym eller jeans och skjorta? Om du inte är som Steve Jobs, har du förmodligen olika kläder varje dag, du kan ändå ha di helt egna stil.

Vilka färger bär du? Dras du till mörka färger, eller gillar du starka och djärva mönster? Å igen, det okej helt ok om en del av dina kläder inte passar in i mallen, när du går igenom din garderob kommer du ändå se en trend i stil och design på dina kläder, din klädstil helt enkelt…

När du tänker på dina behov, försök att vara praktisk. Tänk på vad du vanligtvis gör under din arbetsdag. Om du är en aktiv i ditt yrke kommer du förmodligen inte behöva en elegantare klocka. Å andra sidan, går du ofta på säljmöten, bjudningar och middagar kan en mer elegant och lyxig herrklocka det du söker.

Fokusera på vem du är och vad du gör. Dessa insikter kommer att vara till stor hjälp när du summerar vilken typ av klocka som passar dig bäst.

 

Anpassa klockan efter din smak

Klocka herr - fyrkantiga klockor för män - SÖNERÄven om du kan inte kan designa din klocka helt finns det ändå saker du kan göra för att få en mer personlig klocka, en som rimmar mer med din smak. En herrklocka från SÖNER kan anpassas utifrån följande designaspekter:

- Yta på stålet, borstat eller polerat stål
- Val av metall, guld (plätering) eller stål
- Design på urtavla, romersk eller klassisk
- Färg på urtavla, blå, grön, vit eller svart
- Färg på armband, svart, ljusbrun, mörkbrun, grå
- Material armband, läder eller stål
- Mönster på armband, slätt eller alligatormönster
- Spänne, klassisk ”bältespänne” eller fjärilsspänne

Du kan således kombinera din klocka från SÖNER på många olika sätt och genom det skapa din egen personliga design - en klocka som du kan bära till de flesta tillfällena!

 

Gör den till din

En klocka gör mycket mer än bara visa tiden. Den återspeglar din stil och ger uttryck för vem du är. Klockan gör att du på ett enkelt sätt kan anpassa hela din stil genom att bara byta eller ändra den lite. Det viktigaste är ändå att din klocka säger något om vem du är.

Att köpa klocka ska vara en rolig och spännande upplevelse. När du väl har bestämt dig för vad du letar efter och vad du vill att din klocka ska säga om dig är resten av processen ganska enkel. Då kommer du kunna hitta klockan som passar dig bäst - en klocka som återspeglar din personliga stil och som passar bra till det mesta i din garderob.

 

Klocka herr - Fyrkantig klocka för honom - SÖNER

Fyrkantig herrklocka | klocka herr från SÖNER

Shop now

You can use this element to add a quote, content...