MARCUS BECKER NY AMBASSADÖR FÖR SÖNERS KLOCKOR

Marcus Becker, vår nya ambassadör

Fyrkantig klocka Guld klockor herr från SÖNER - Guldklocka med äkta läderarmband
Stolta och fulla av inspiration presenterar vi vår nya ambassadör Marcus Becker. En man med många strängar på sin lyra och en härlig känsla för stil och design. Vi på SÖNER är väldigt glada för att få chansen att samarbeta med Marcus och genom honom nå ut till fler klockintresserade människor runt om i världen.


Marcus finna ord: ”Jag har i några år samlat på mig speciellt utvalda klockor och skapat mig en stil men också haft ögonen öppna för någon som stack ut lite extra. Efter att jag funnit SÖNER och den har allt som man söker i en klocka så var det inget att tänka på när frågan kom om att bli ambassadör för klockan. Stilren, enkel men som ändå sticker ut i mängden är ju det man söker i en klocka.”

I Marcus får vi en klockambassadör som är sinnebilden av den som bär en herrklocka från SÖNER. En man som vill sticka ut och som inte är rädd för att gå sina egna vägar. Att bryta den runda klocknormen genom att sprida budskapet om den nya klocktrenden, att bära en fyrkantig klocka.

Det var för övrigt på inrådan av Marcus vi valde att introducera vårt nya fjärilsspänne!

 Fyrkantig herrklocka från svenska SÖNER - klocka fjärilsspänne

Vi hoppas innerligt att på ett långt, inspirerade och för oss båda, ett givande samarbete.

Vill du veta mer om Marcus och hans roll som ambassadör för SÖNER är ett besök till ambassadorbecker.se det enklaste sättet.

 

Varmt välkommen Marcus

 

Fyrkantig herrklocka | Fyrkantig klocka från SÖNER
Herrklocka fyrkantig - bröllopspresent till honom herrklocka - julklappstips till honom

Shop now

You can use this element to add a quote, content...