HERRKLOCKOR FRÅN SÖNER I FOKUS - INTERVJU 8PAST10

SÖNER i stor intervju hos 8past10

8past10 är ett av världens mest respekterad klockforum. Hos 8past10 samlas amatörer och experter sida vid sida för att inspireras och utbyta kunskaper och erfarenheter om allt som har med klockor att göra. Inte nog med det, 8past10 är står också bakom världens största Instagram profil med fokus på klockor. Om du inte redan gör det så se till att följa @8past10 för en ständig ström av inspiration.

Utdrag ur intervjun

Det började med att entreprenören Freddie Palmgren skulle köpa sin första lite dyrare armbandsur. Han slogs då av att oavsett vilken klocka han tittade på var det alltid något han inte var nöjd med, det var alltid något han behövde kompromissa om.

Det ledde så småningom till att han bestämde sig för att utveckla sitt eget klockmärke. Ett klockmärke som skulle uppfylla Freddies egna idéer när det gäller kvalitet och design.

Efter en 10 år lång resa hade han äntligen skapat klockmärket "Söner by Sweden", ett märke dedikerat till män som söker ett enastående, klassisk men maskulint herrur.

 

LÄS INTERVJUN I SIN HELHET HÄR

 

Herrklockor - Fyrkantig klocka - stilrena klockor för män

LÄS HELA INTERVJUN HÄR

 

Om klockforumet 8past10

Från passion till affärsidé!

Vad har en E-handelschef, Verksamhetskonsult, Fotograf och Instagram Influenser gemensamt? De är alla passionerade av klockor! Detta faktum, i kombination med sin expertis och olika bakgrunder ledde till en ny affärsidé, klockforumet 8past10. Detta var år 2015 allt började och sedan dess har de bara forsatt att växa!


8past10 skapades med ambitionen att förena klockälskare runt om i världen och genom att skapa förutsättningarna att engagera, interagera och dela sin passion med likasinnade på en och samma plattform. Det är en plats där klock fansen träffar sina favoritmärken och vice versa!


8past10 är det ultimata sociala nätverket för klockentusiaster och de märken som de beundrar. Så är du inte redan medlem så är det hög tid att du blir det

 

Fyrkantig Fyrkantig klocka för män - Herrklockor för män från SÖNER

   

Shop now

You can use this element to add a quote, content...