HERRKLOCKOR HOS HERRBLOGGEN OBSID

Herrklockor från SÖNER i intervju

Obsid är en av Sveriges mest lästa och etablerade herrbloggar. Här kan man läsa om allt ifrån hudvårdsprodukter till hur man för sig. Vi blev otroligt glada och stolta när Obsid kom med förslaget att intervjua vår grundare Freddie Palmgren om idén bakom SÖNER och historien som ledde fram till att SÖNER faktiskt bildades. Nedan får du ett smakprov från intervjun. men nöj dig inte med det, läs den personliga och djuplodande intervjun i sin helhet på Obsid.se.

Utdrag ur intervjun

Allting började när Freddie var runt 30 år, och var på resa i Kina med en god vän. Hans vän visste att Freddie älskade klockor, och tog varje tillfälle han kunde att, klämma, känna, studera och prova dem. Därför tog vännen med sig Freddie till en föga känd klockhandlare i Pekings utkanter.

Butiken låg i en smal gränd, vaktad av en gigantisk dörrvakt.
Utifrån såg butiken inte mycket ut för världen, men väl inne möttes de av en unik atmosfär. Butiken drevs av en äldre Kinesisk man som försiktigt visade upp sitt sortiment för de båda vännerna.
Freddie fastnade för en rektangulär klocka klädd i guld. Och vips så började idén om Söners unikt designade klockor ta form.

Det skulle dock ta 10 år innan Freddies dröm realiserats och det första exemplaret av vad som skulle bli Söners stilbildande grova men ändå dressade klockor var redo för försäljning...

  

LÄS HELA INTERVJUN HÄR

Fyrkantig herrklocka från SÖNER

 Fyrkantig klocka - Klockor herr - från svenska klockmärket SÖNER

Om herrbloggen Obsid

Obsid - En blogg för män...

Obsid kan du läsa allt om det senaste modet, hur du tar hand om din hud och din kropp. Om resor, krogliv, nöje och allmänbildande artiklar om nutida händelser för att du som en riktig man kunna hänga med i samtal och diskussioner. Du kommer även kunna läsa om vad som krävs för att en man skall få kalla sig Man, och saknar du vissa attribut så är Obsid.se den handbok du behöver!

Obsid - Allt för Män!

 

  Fyrkantiga klockor - present till honom

Herrur | herrklocka i guld med läderarmband från SÖNER

Shop now

You can use this element to add a quote, content...