SÖNER släpper automatisk klocka

Vi lanserar en automatisk klocka

SÖNER lanserar nu sitt mest innovativa och sofistikerade ur i Momentum, ett armbandsur inspirerat av 1920-talets art deco-stil.

Kommande crowed funding-kampanj kommer att finanserna SÖNERs övergång till mekaniska klockor vilka kommer att drivas av ett pålitlig hög-kvalitativt automatiskt urverk från Japanska Miyota.

Satsningen är nästa steg i SÖNERs utveckling för att få fram en klocka som överträffar andra klockor i samma segment gällande både stil och kvalitet.

The Momentum

”Momentum-kollektionen är född ur svensk tradition och design och kommer i sju olika rektangulära varianter och åtta olika armband.”

”Vi använder Kickstarter som ett sätt att nå ut och engagera kunder och intressenter och samtidigt för att få input till att förfina funktion och design så vi i slutänden kan skapa något som är otroligt snyggt, prisvärt och gångbart globalt.”

"Vi ser klockan är ett fönster till ens personlighet, så det har hela tiden varit vårt mål att designa klockor som kompletterar bärarens stil och smak."

Momentum-klockorna är designade med en säregen art deco-stil och av ett högkvalitativt rostfritt stål (316L), antireflekterande och reptåligt safirglasglas och ett japanskt tillverkat automatiskt Miyotaurverk av kaliber 9039 för otrolig tidsnoggrannhet och lång livslängd.

Klockorna är också vattentäta till 100 meter och levereras med äkta läder eller rostfria Milanesiska armband.

Namnet SÖNER är en hyllning till grundarens två söner.

SÖNER är klockor som ska föras vidare i generationer, ett arvstycke som för med sig berättelser och som kommer att fortsätta berätta historier långt efter att vi är borta.

Designen utmanar de traditionella runda armbandsuren, ett verkligt statment som uttrycker en art deco känsla och utseende."

Om du vill veta mer och säkra 50% early bird-rabatt besöker du SÖNER Kickstarterkampanjen

Miyota 9039

Shop now

You can use this element to add a quote, content...