DEN FYRKANTIGA KLOCKAN FRÅN SÖNER INTROFILM

En film säger mer än 1000 bilder

Våra rektangulära herrklockor är framtagna för att fylla en plats i historien som det första klockmärket att endast tillverka rektangulära herrklockor. Vi har som vision att utmana den hundraåriga dominansen av runda klockor och erbjuda alla män något maskulint, utstickande och rektangulärt. Efterfrågan på våra klockor är det ultimata beviset på att vi har lyckats.

 

 Herrklockor som du kan lita på

Idag växer efterfrågan på fyrkantiga herrklockor för varje dag som går. Vi på SÖNER strävar efter att ge dig den allra bästa klockupplevelsen till ett pris som alla har råd med.

Vi använder design i framkant och material och komponenter av hög kvalitet när vi tillverkar våra herrklockor, inklusive reptåligt safirglas, rostfritt stål (316L), vattentålighet till 5ATM och självlysande visare och urtavla.

Med olika varianter erbjuder vi fyrkantiga klockor för alla tillfällen och situationer. Vi strävar efter att utveckla originella och modernt utformade herrklockor med material och komponenter av hög kvalitet.

Ryktet om våra herrklockor och dess kvalitet ska tala för sig själv. SÖNER är ett namn som du kan lita på för hög kvalitet och moderiktiga herrklockor.

 

Rektangulär Herrklocka | Fyrkantiga klockor herr - present till pojkvän, pappa eller kille

Fyrkantig klocka herr - Rektangulär Herrklocka i guld från SÖNER

Shop now

You can use this element to add a quote, content...