SÖNER SLÄPPER NYA KLOCKOR & KLOCKARMBAND

Nya herrklockor och klockarmband från SÖNER

Stil är personlig. I höst lanserar SÖNER ytterligare 11 (tot. 19) varianter av den rektangulära och maskulina herrklockan LEGACY. I lanseringen ingår även ett antal stilrena klockarmband och spännen som tillsammans ger en mängd olika möjligheter att skapa en verkligt personlig herrklocka.

De nya herrklockorna från SÖNER har influerats av nutidens krav på att sticka ut och gå sin egen väg. Att bära en SÖNER är ett statement, ett sätt att bryta den 100-åriga dominansen av runda herrklockor. Vi har engagerat oss mycket i att lyssna och förstå våra kunder under året som gått. Det har resulterat i tre nya säregna urtavlor i färgerna pärlemovit, jadegrön och lavasvart. Naturligtvis med SÖNERs unika skimmer.

Fyrkantig herrklocka från svenska SÖNER - herrklocka herr rektangulär

Klockarmbanden går i samma eleganta stil som tidigare och tillför som vanligt en känsla av klass. Klockarmbanden går i en neutral, monokrom färgskala från ljusbrun till mörkbrun, med eller utan alligatormönster. Helt nytt är det tidsenliga mesh-armbandet i rostfritt stål som adderar en ny dimension till våra herrklockor.

Snyggt, snabbt, säkert och funktionellt. Så kan man enkelt beskriva vår lilla guldkant på kollektionen. Vi välkomnar fjärilsspännet in i familjen SÖNER. Inte nog med att fjärilsspännet adderar en ny estetisk look, det ger också praktiska fördelar. Du behöver aldrig mer oroa dig för att tappa din ögonsten när du fäster den på armen. Spännet ger en överlägset snabb, enkel och säker på- och avtagning av klockan. Spännet ökar också livslängden på läderarmbanden mångfaldigt då du inte längre behöver dra och töja i klockarmbandet vid på- avtagning av din klocka.

Våra nya klockor, klockarmbanden och spännena kommer att finns tillgängliga i våra online-butiker söner.se och sonerbysweden.com under november, 2018.

Vid frågor eller förbeställning av klockorna kontakta vår kundtjänst via info@sonerbysweden.com eller 031 27 05 05.

 

 

 

Fyrkantig herrklocka från SÖNER med klockarmband i läder
Fyrkantig klocka - Rektangulär klocka herr
Stilrena klocka herr | Stilren design med klockarmband i läder från SÖNER
 

Shop now

You can use this element to add a quote, content...