SÖNER startar samarbete med Åhlens

PRESSMEDDELANDE

Spännande samarbete framöver för SÖNER med lansering av online-försäljning på Åhléns

VÄLKOMNNA TILL SÖNER PÅ ÅHLENS.SE 

SÖNER - fyrkantiga klockor

Klockföretaget SÖNER ökar sin svenska närvaro genom att lansera sina unika klockor på Åhléns.se, ett av Sveriges största och mest välkända varuhus. Genom samarbetet kommer SÖNERs exponering i Sverige att öka dramatiskt. 

”Åhléns, som ser sig som ett varuhus för alla ger genom samarbetet en bekräftelse på att vi erbjuder något unikt, säger VD och grundaren Freddie Palmgren”. Samarbetet ger SÖNER ett ökat varumärkesvärde, då deras klockor kommer att säljas tillsammans med internationella och skandinaviska skönhets-, hem- och modemärken. Detta strategiska steg säkerställer att SÖNERs stilrena art deco klockor når ut till en mer mångsidig publik.

SÖNER - fyrkantig klocka

Samarbete med Åhléns kommer göra det möjligt för SÖNER att utöka närvaron på den svenska marknaden och förhoppningsvis hjälpa till med att etablera varumärket SÖNER som ett känt namn i Sverige.

"Våra svenska rötter är otroligt viktiga", säger Freddie Palmgren. "Vi är glada över att få möjlighet att sälja våra klockor ihop med Åhléns i ett samarbete där vi delar en känsla för modern design."

Med sin art deco design, rostfria stålboett, självlysande visare och index samt ett reptåligt safirglas återspeglar SÖNER det svenska ryktet om att skapa högkvalitativa, vackert designade produkter till ett rimligt pris.

Samtidigt gör företagets unika inspiration från 1920-talets art deco att klockor sticker ut från konkurrenterna.

SÖNERs Legacy-kollektion med sina 18 rektangulära kvartsur finns idag på söner.se och kommer snart att finnas att köpa på ahlens.se .

OM SÖNER

SÖNER är grundat av Freddie Palmgren som en hyllning till hans söner, William och Widar, och är ett varumärke som erbjuder eleganta och rektangulära klockor designade och tillverkade för att sticka ut. För närvarande erbjuds en serie kvartsur, kollektionen består av 18 varianter tillgängliga i en rad olika färger och armband.

I slutet av 2021 räknar SÖNER med att lansera sin första automatiska (självuppdragande) klocka, MOMENTUM. Ett projekt som är tänkt finansieras via så kallad Crowdfunding. En smygtitt på projektet kan fås här: Momentum-projektet.  

SÖNER erkändes 2017/18 för sin designkvalitet av A 'Design Award and Competition som vinnaren i kategorin smycken, glasögon och klockor.

Shop now

You can use this element to add a quote, content...