Få saker säger så mycket om en person som hens klocka. Vissa människor bär sina klockor för att visa tiden. För dem är ett enkelt armbandsur för mindre än 200 kr det rätta valet. Men för oss andra betyder en klocka så mycket mer. För oss är smyckena på vår handled en spegel av vår smak, vår personlighet och våra preferenser. Att bära en SÖNER säger att tiden är viktig och att jag väljer min klocka med omsorg.

Watch for men with style - elegant dress watch in gold for men - SÖNER

GRUNDAREN:
SÖNER grundades av Freddie Palmgren för att utmana den status quo som finns kring runda klockor för att bidra med något som är både originellt och verkligen tidlöst. Skapat som en hyllning till hans söner William och Widar fångar varumärket familjebandet. Bandet illustreras också genom vår karaktäristiska logotyp med initialerna SW och tre prickar som representerar grundaren och hans två söner. Namnet SÖNER speglar grundarens starka tro på familjens betydelse och idén om en klocka som kan föras vidare till kommande generationer.

Genom högkvalitativa klockor som klarar tidens tand strävar SÖNER efter att skapa klockor som kan föras vidare genom generationer - en idé som är tryckt på kartongen till varje klocka - “A man's legacy is the stories he leaves behind…”
SÖNERs logo with its S, W and 3 dots

VÅR INSPIRATION:
De noggrant designade klockorna fångar essensen av 1920-talets art déco-rörelse, inspirerad av de fyrkantiga och rektangulära former som dominerar arkitektur och samtida design än idag. Från rektangulära fönster till skärmar, telefoner till dörröppningar, varje SÖNER-klocka är estetiskt inspirerad av symmetrin hos fyrhörningar.

Inspirerade av den ikoniska JLC Reverso och Cartier Tank, blandar våra klockor det bästa av art déco och modern klockdesign för att skapa något som verkligen är unikt. Den kraftiga boetten av rostfritt stål med sina utmärkande klackar på sidorna tränger igenom dominansen av runda former och utmanar modevärlden att omfamna det kantiga igen.
Förstärkta med safirglas, drivna av pålitliga Japanska urverk och tillgängliga i uttrycksfulla färger är våra klockor utmärkande små mekaniska underverk som väcker nyfikenhet vart du än går. Den minimalistiska designen ger den perfekta balansen till dina outfits.

SÖNER - Men's watches online - Elegant, minimalistic and masculine watches for men

KVALITET SOM DU KAN LITE PÅ:
Våra klockor har sitt ursprung från den svenska västkusten och följer den svenska traditionen av design och kvalitet, samma fantastiska kvalitet som gjort Sverige känt över hela världen. Låt det svenska ryktet för kvalitet och utsökt design tala för sig själv. Våra klockor, med sina eleganta och karaktäristiska urtavlor, kommer garanterat att imponera på dina vänner och bekanta. Varje klocka berättar en historia och väcker din outfit till liv och visar samtidigt upp sann originalitet och en raffinerad känsla för stil.

Stylish men's watches in rectngular design | Swedish design - SÖNER

TRYGGT OCH SÄKERT:
Det är avgörande för oss att du som kund känner dig omhändertagen. Att du är nöjd är vår främsta drivkraft. Därför lämnar SÖNER två års garanti på alla våra kollektioner för fabriksfel och materialfel. Som kund har du alltid rätt att returnera dina produkter inom 30 dagar om du av någon anledning inte är nöjd.

Så om du är ute efter just det kan du vara säker på att SÖNER har något för dig. TILL VÅRA KLOCKOR

 

VARFÖR EN SÖNER?
 
Du gillar att väcka uppmärksamhet och intressen
Du gillar att skilja dig från mängden
Du säker lite vardagslyx
Du letar efter en pålitlig och exakt klocka

Men´s watch with rectangular design and leather strap