Returer
Vår policy gäller 30 dagar. Om 30 dagar har gått sedan ditt köp, kan vi tyvärr inte erbjuda dig återbetalning eller utbyte. Det finns inga undantag, allt vi begär är att produkterna skickas tillbaka i originalförpackningen och armbandsuret är i samma oanvända skick som när du fick det.


För att vara berättigad till en retur, måste artikeln vara oanvänd och i samma skick som när du fick den. Den måste också vara i originalförpackningen: det gäller låda, etikett och klistermärken också.

Presentkort kan inte returneras.

För att slutföra din retur, måste du ha det ursprungliga kvittot (som du fick elektroniskt efter din betalning) som inköpsbevis.

Meddela oss om din retur via: info@sonerbysweden.com

Återbetalning
Vid godkänd återbetalning meddelas du om det och dina pengar återbetalas inom 1-2 arbetsdagar. Godkänns inte din retur meddelas du om det via en e-post.

OBS! Fraktkostnader återbetalas ej!

Sena eller saknade återbetalningar
Om du inte har fått en återbetalning inom 3 dagar efter att du returnerat varan, kontrollera först ditt bankkonto. Kontakta sedan oss så hjälper vi dig.

REA artiklar
Endast ordinarie prissatta artiklar kan återbetalas, tyvärr kan REA-artiklar inte återbetalas.

Utbyten
Vi byter bara ut artiklar om de är defekta eller skadade. Om du behöver byta en vara kontakta oss via-post till info@sonerbysweden.com.

Frakt
Du står själv för fraktkostnaden.
För att returnera din produkt, ska du skicka din vara till:

SÖNER
Lerbergsvägen 126
SE 43495 Kungsbacka


Frakten ska ske med originalkartongen eller liknande och skickas som rekommenderat brev för spårbarhet och försäkring.


SÖNER tar inte ansvar för varor förlorade under returfrakten.

 

Fyrkantiga herrklockor för män som vill sticka ut

Våra unika herrklockor och klockarmband har fått sin inspiration från vår strävan och vilja att bryta normer och stereotyper.
Vi har valt en robust och maskulin design som utstrålar en modern herrklocka, en one-of-a-kind kombination som är världsunik.
Vår maskulina stil är den moderna mannens lösning på en herrklocka för alla tillfällen.
Genom unika vinklar, former, färger och klockarmband kan du skapa en unik och personlig herrklocka från SÖNER. Saknar du en färg, ett mönster eller funktion får du mer än gärna höra av dig och berätta det för oss.