SÖNER - Fyrkantiga herrklockor som sticker ut

RETURER

Returer
Vår policy gäller 30 dagar. Om 30 dagar har gått sedan ditt köp, kan vi tyvärr inte erbjuda dig återbetalning eller utbyte. Det finns inga undantag, allt vi begär är att produkterna skickas tillbaka i originalförpackningen och armbandsuret är i samma oanvända skick som när du fick det.
För att vara berättigad till en återgång, måste artikeln vara oanvänd och i samma skick som när du fick den. Den måste också vara i originalförpackningen: det gäller låda, etikett och klistermärken också.
Presentkort är inte returnerbara.
För att slutföra din retur, måste du ha den ursprungliga Söner by Sweden kvittot som inköpsbevis.
Skicka inte tillbaka ordern till tillverkaren, men om du är missnöjd med kvaliteten på produkten, vänligen returnera varan till den ursprungliga adressen för en full återbetalning.
Meddela oss genom info@sonerbysweden.com
Om du är missnöjd med kvaliteten på produkten, vänligen returnera varan till den ursprungliga adressen för en full återbetalning.

Återbetalning
När din retur har mottagits och kontrollerats, kommer vi att skicka ett e-postmeddelande för att meddela dig att vi har mottagit din returnerade order. Vi kommer också att meddela dig om din återbetalning blir godkänd eller ej.
Om du blir godkänd, då kommer återbetalningen att behandlas, och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller ursprungliga betalningsmetod, inom en viss tid.

Sena eller saknade återbetalningar
Om du inte har fått en återbetalning ännu, kontrollera förtst ditt bankkonto igen.
Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag, det kan ta lite tid innan återbetalningen registreras.
Nästa steg är att kontakta din bank. Det finns ofta en viss handläggningstid innan återbetalningen bokförts.
Om du har gjort allt detta och du fortfarande inte har fått din återbetalning ännu, kontakta oss på info@sonerbysweden.com.

REA artiklar
Endast ordinarie prissatta artiklar kan återbetalas, tyvärr kan REA artiklar inte återbetalas.

Utbyten
Vi byter bara ut artiklar om de är defekta eller skadade. Om du behöver byta ut den mot samma objekt, skicka ett mail till info@sonerbysweden.com och skicka sedan artikeln till: Lerbergsvägen 126 Kungsbacka SE 43495.

Gåvor
Om artikeln har markerats som en gåva när de köps och levereras direkt till dig, får du en gåvokredit för värdet av din retur. När den returnerade posten tas emot, kommer ett presentkort skickas till dig.
Om objektet inte markerades som en gåva när de köptes eller gåvogivaren hade ordern levereras till sig för att ge dig senare, kommer vi att skicka en återbetalning till gåvogivaren och han kommer att få information gällande din retur.

Frakt
För att returnera din produkt, ska du skicka din produkt till: Lerbergsvägen 126 Kungsbacka SE 43495
Du kommer att vara ansvarig för att betala för dina egna fraktkostnader för att returnera din order. Fraktkostnader återbetalas ej. Om du får en återbetalning, kommer kostnaden för returfrakten dras av från återbetalningen.
Beroende på var du bor, kan tiden det ta för din utbytta produkten att nå dig variera.
Om du skickar ett objekt över 500SEK, bör du överväga att använda en spårbar tjänst eller använda en försäkra leverans. Vi kan inte garantera att vi kommer att få tillbaka artikeln du returnerat.
Söner by Sweden tar inte ansvar för någon post förlorade under returfrakten.