HERRKLOCKAN DEN PERFEKTA PRESENTEN / JULKLAPPEN

Vem skulle inte vilja ha en klocka i present?

Vad ska man köpa i present, julklapp eller gåva till sin pojkvän, pappa, son, man, bror eller vän?
Alla älskar presenter och gåvor i form av smycken. Men även om smycken är en uppskattad gåva även för oss män så finns det få snygga herrsmycken. Det är här herrklockan kommer in i bilden. Män har generellt få val när det kommer till smycken, de två vanligaste är en ring på fingret och/eller en herrklocka. Vi på SÖNER ser klockan som ett självklart och det mest eleganta smycket för mannen, ett smycke som med sin design, stil och funktion speglar bärarens person.

Klocka herr | Tips Present till honom | present till honom | Julklapp till kille | julklapp till pojkvän

Smycken och herrklockor är personliga föremål och något man ska välja med omsorg. Herrklockan ska kunna bäras dagligen, och med tiden blir herrklockan ofta en del av oss själva.

herrklockor Fyrkantig klocka från svenska SÖNER - klocka herr rektnagulär

Vid köp av en present, julklapp eller gåva till honom ligger det i sin natur att utgå ifrån relationen du har till mottagaren. Har du en nära relation eller personliga band som till familj och nära vänner är det okej att ge en lite mer påkostad herrklocka. Till nära vänner och familjemedlemmar passar även klockor av ädlare metaller så som platina, guld eller silver.

Till bekanta, anställda och andra personer i din närhet är utmaningen i först hand att veta vad de har för smak och preferenser. Alternativ till ädelmetaller är exempelvis Volfram och rostfritt stål som kan passa bättre då dessa metallerna fortfarande är av hög kvalité men inte lika dyra. Självklart passar dessa något billigare alternativ även till nära vänner och familjemedlemmar också, det handlar främst en budgetfråga.

 

Apropå priset så är det oftast det sätter gränsen för vad en present till honom får kosta. Priset i sig har sällan någon större påverkan för mottagaren eftersom de flesta ändå uppskattar tanken bakom klockan än själva prislappen. Samtidigt får man inte glömma att man ofta får det man betalar för. Så att betala ett lite högre pris för klockan lönar sig ofta i längden. Saker som generellt påvisar kvalité och något att titta efter vid köp av herrklockor är saker som Safirglas, vattenskydd, äkta läderarmband, 2 års fabriksgaranti och enkla returrätter. Men inte att glömma! Mycket av priset ligger i varumärket. Det finns klockor som har ett lägre pris men ändå har en hög kvalitet.

 

Fyrkantig klocka - Fyrkantiga herrklockor från SÖNER
 Klockor herr - Herrklockor i fyrkantig design från SÖNER

Shop now

You can use this element to add a quote, content...