Köpguide - herrklocka från SÖNER

Köpguide för att köpa herrklocka

Köpa klocka är svårare än man kan tro. Antalet klockmärken, typer av klockor, modeller och variationer är nästan oändliga till antal. Det finns bokstavligt talat tusentals herrklockor att välja mellan på marknaden. Även om det kan vara svårt att hitta den perfekta herrklockan för just dig så hjälper det att bestämma sig om vilka väsentliga egenskaper och funktioner du söker innan du börjar leta efter din nya herrklocka.
Ett bra tips är att skriva en enkel lista med måste-behov följt av önskemål så att du begränsa urvalet av herrklockor till just det som är viktigast för dig.

För att göra processen med att hitta en ny herrklocka lite enklare och kanske lite snabbare har vi sammanställt en liten köpguide som består av fyra enkla men viktig faktorer (frågor) för dig att ta ställning till inför ditt nya klockköp.

Köp din herrklocka online hos SÖNER

Kort består dessa faktorer/frågor av:

  1. Storleken på själva klockan (boetten). Klocka behöver passa din handled. För stor klocka ser klumpigt och ogenomtänkt ut. För liten klocka ger skenet av att det är en damklocka snarare än en herrklocka.
  2. Priset är kanske den mesta avgörande faktorn. Storleken på din plånbok sätter begränsningar på saker som material, komponenter och detaljer.
  3. Vattentåligheten/vattenskyddet hos en klocka visar mer än bara till vilket djup klockan är provtryckt till. Det visar också den övergripande kvaliteten  på klockan och inom vilket marknadssegment klockan befinner sig i. En klocka med vattentåligheten 3 atm är enligt oss en billig och oseriös klocka och inget man ens borde fundera på att köpa. När det kommer till 5 atm så finns det två olika "standarder". En där klockan är kvalitetssäkrad för att kunna simma/snorkla med och en där klockan inte ens kan följa med in i duschen. Var observant gällande vattentåligheten om den ligger på de lägre atmosfärerna, 3-5 atm. Läs mycket mer om vattentålighet för klockor här.
  4. Stilen och designen är såklart helt avgörande. Enligt oss är klockan en förlängning av din personlighet, välj därför en herrklocka utifrån den du är snarare än vem du skulle vilja vara. Klockan är en personlig del av din person, våga visa vem du är.
klocka herr | Köpguide klocka herrklocka
Har du frågor eller funderingar om vilken herrklocka som passar just dig så hör av dig så hjälper vi dig gärna.

E-post: info@sonerbysweden.com
Telefon: 031 25 07 07
Fyrkantig klocka - Fyrkantiga herrklockor från SÖNER

 Klockor herr - Herrklockor i fyrkantig design från SÖNER

Shop now

You can use this element to add a quote, content...