HERRKLOCKA FRÅN SÖNER I julklapp

Julklappstips i Expressen, herrklocka från SÖNER

Har du svårt att hitta något bra att ge honom i present eller julklapp? Ibland kan det vara näst intill omöjligt att hitta en bra present till sin son, man, pojkvän eller pappa. Risken är stor att man gör det enkelt för sig och åker till närmaste köpcenter för att strosa runt tills man förhoppningsvis hittar någon passande present. Ofta blir dessa köp inte så bra som man hade tänkt sig. Men nu finns lösningen, köp en herrklocka som speglar hans person och smak. En klocka är den ultimata presenten till honom.

När tidningen Expressen i sin julbilaga tipsar om julklappar för honom valde de överraskade att tipsa om en fyrkantig klocka från SÖNER. Och det som ett av endast 7 julklappstips till honom! Det värmer att se att våra herrklockor tas emot med en sådan uppskattning, det ger oss än mer energi och tro på att vi verkligen har hittat en nisch och att våra rektangulära klockor är så snygga och uppskattade som vi själva har tyckt redan från början.

Att se våra herrklockor hos en av Sveriges största dagstidningar ger oss inspiration att jobba ännu mer och ännu hårdare för att utveckla vårt varumärke och våra herrklockor. Tankarna går redan mot att utveckla nya modeller och designer. Även om vi alltid kommer att utgå i från herrklockor med maskulin och rektangulära form - såklart!

Fyrkantig klocka från svenska SÖNER

Julklappstips för honom - Herrklocka fyrkantig från honom

 

Fyrkantig klocka | Fyrkantiga klockor herrur

Herrklocka julklappstips för honom herrklocka - julklappstips till honom

Shop now

You can use this element to add a quote, content...